John Owen, Kristuksen kirkon kauneus

John Owen (1616-1683), Oxfordissa korkeasti oppinut teologi, toimi sekä opetustehtävissä että saarnavirassaEnglannissa. Hän saarnasi myös parlamentin edessä.

Owen selvittelee kristinuskon perustotuuksia lukuisissa kirjoissaan ja selittää Raamattua syvällisesti. Kirjoissaan hän myös vastustaa sekä valtion, kirkon että lahkojen erheitä. Hänen kirjansa on löydetty uudelleen viime vuosikymmeninä ja niistä otetaan uusia painoksia jatkuvasti.
John Owen vastusti uskonvainoja ja oli vaikuttamassa Kristityn vaelluksen kirjoittajan, John Bunyanin, vapautumiseen vankeudesta.

Kirja: John Owen, Kristuksen kirkon kauneus.

Sivuja 76, painovuosi 2021. Pehmeäkantinen. ISBN-13: 9789528049616

John Owen törmäsi 1600-luvun Englannissa kirkon jatkuviin muutoksiin, valtiolliseen kuohuntaan, itsenäisten seurakuntien syntyyn, joita väliin vainottiin, väliin suvaittiin.

Owen etsii Raamatusta vastauksia kysymyksiin mikä on kirkko, mikä kirkossa on ajatonta ja pysyvää, miten Kristus ohjaa kirkkoaan ja näkyy siellä, tehden kirkosta kauniimman kuin mitä silmämme voivat nähdä.
John Owen näkee vanhan ja uuden liiton seurakunnat pohjimmiltaan samana, molemmissa on Kristus keskeisintä. Millä tavoin Kristus on toiminut ja toimii kirkossaan, selviää kirjasta.
Kristuksen kirkon kauneus on ensimmäinen Owenin kirja suomeksi.

Esikatsele kirjaa täältä.

Saatavilla myös e-kirjana: Elisalta EPUB muodosssa täältä ja Amazonilta Kindle muodossa täältä. 

Voit tilata myös paperikirjana useimmista kirjakaupoista, edullisimmin TÄÄLTÄ

Äänikirja. Voit kuunnella myös äänikirjana. Lataa äänikirja, kesto kaksi tuntia, lukijana Elias Rantanen.

HUOM! John Owen tuotteista ei ohjaudu Ukrainaan osuuksia.